EduvierFlevodrome

EU Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds

 


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Nieuws

Nieuw: Consumptieve Techniek bij Flevodrome Lelystad

Bij Flevodrome Lelystad konden de jongeren al erkende certificaten behalen op het gebied van houtbewerking, heftruck en VCA. Sinds deze zomer is het ook mogelijk om erkende certificaten te behalen op het gebied van consumptieve techniek.

>> Lees het gehele bericht.

Oud-deelnemers en collega’s kijken terug op 15 jaar Flevodrome

Oud-deelnemers  en oud-medewerkers van Flevodrome Lelystad keken 9 december jl. tijdens de reünie terug op hun tijd bij Flevodrome. In de 15 jaar dat het leer-, werk- en trainingscentrum bestaat volgden zo’n 400 jongeren hier een traject.

>> Lees het gehele bericht.

Examen VCA Basisveiligheid succes

15 juni 2016 – Leerlingen van Flevodrome hebben onlangs het examen VCA Basisveiligheid afgelegd. Van de 8 kandidaten behaalden er 6 in één keer hun diploma. Dit succes is mede te danken aan de klassikale lessen die werkmeester John Aipassa inzette voor het theoretische gedeelte.

>> Lees het gehele bericht.

Interview Wethouder Willem de Jager

Wethouder Willem de Jager benoemt Flevodrome in een interview over de aanpak van Marokkaanse jongeren. 

>> Lees het gehele bericht.

Staatssecretaris Klijnsma bezoekt Flevodrome

Staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale zaken en Werkgelegenheid heeft maandag  het leerwerkbedrijf Flevodrome in Almere bezocht. Het was de start van een tour door Nederland, waarbij Klijnsma tientallen projecten bezoekt die de jeugdwerkloosheid moeten bestrijden.

>> Lees het gehele bericht.

Flevodrome wint Award

Woensdag 12 november 2008 zijn vanuit de provincie Flevoland de meest toonaangevende projecten uit de de periode 2000 tot 2008 bekroond met een award. In de categorie Arbeidsmarkt en Sociale Cohesie is leerwerkbedrijf Flevodrome tot winnaar en meest toonaangevend project uitgeroepen.

>> Lees het gehele bericht.