EduvierFlevodrome

EU Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds

 


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Flevodrome wint Award

 

Woensdag 12 november 2008 zijn vanuit de provincie Flevoland de meest toonaangevende projecten uit de de periode 2000 tot 2008 bekroond met een award. In de categorie Arbeidsmarkt en Sociale Cohesie is leerwerkbedrijf Flevodrome tot winnaar en meest toonaangevend project uitgeroepen.

De uitreiking van de award vond plaats tijdens de officiële afsluiting van het Europese programma Europa in Flevoland-Flevoland in Europa in het Agora theater in Lelystad. De provincie reikte in totaal 7 awards uit aan de meest toonaangevende projecten in verschillende categorieen, die met Europees geld mogelijk zijn gemaakt.

 Flevodrome is zeer vereerd de award in ontvangst te mogen nemen. In de afgelopen 9 jaar is het leerwerkbedrijf uitgegroeid tot een volwaardige voorziening voor jongeren van 16 tot en met 24 jaar die vanwege gedrags- en motivatieproblemen hun opleiding niet hebben afgemaakt, in moeilijkheden zijn geraakt en niet meer weten hoe verder te gaan. Flevodrome biedt hen een begeleidingstraject dat zowel gericht is op gedragsaanpassingen als op het behalen van de benodigde kwalificaties.

 klik hier voor het bericht op de site van de provincie Flevoland

Terug naar overzicht.