EduvierFlevodrome

EU Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds

 


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | DISCLAIMER
Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die Leer-, Werk- en Trainingscentrum Flevodrome aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. De informatie op www.flevodrome.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. 

Leer-, Werk- en Trainingscentrum Flevodrome kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de Flevodrome website of voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Een bezoeker mag niets uit de teksten, grafische voorstellingen of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Leer-, Werk- en Trainingscentrum Flevodrome .

Verwijzingen naar websites of andere informatiebronnen die niet door Leer-, Werk- en Trainingscentrum Flevodrome worden onderhouden zijn slechts ter informatie van de bezoeker opgenomen. Leer-, Werk- en Trainingscentrum Flevodrome kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites of informatiebronnen, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en of diensten die daarop worden aangeboden.
Leer-, Werk- en Trainingscentrum Flevodrome  is onderdeel van de Stichting Eduvier Onderwijsgroep 
KvK nummer 41023804